Walking Dinner, dáár maak je pas echt vrienden mee!

Organiseer jij een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, vriendenweekend of ander vriendenuitje en zoek je een te gekke activiteit? Even niet ‘gewoon’ naar de kroeg, maar écht een origineel, supergezellig en onvergetelijk vriendenuitje in een bruisende stad? Dan zit je hier helemaal goed!

Met Walking Dinner struinen jij en je vrienden van restaurant naar restaurant, in een stad naar keuze. Al wandelend tussen de gangen door ontdek je de mooiste gebouwen, de gezelligste pleinen en de heerlijkste stadsparken. Je proeft de stad in ál haar facetten. Als dat geen feest is!

Walking Dinner: waanzinnig gezellig vriendenuitje

Culinair én cultureel vriendenuitstapje

Samen met je vrienden de stad proeven

Heerlijk dineren in 3 kwaliteitsrestaurants
Mmm, dat wordt smullen! Tijdens een Walking Dinner-stadsuitje geniet je samen met je vrienden van een zalig voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Elke gang nuttig je in een ander restaurant.

Wij selecteren onze restaurants met zorg. Lekker eten, een leuke setting, hygiëne: met Walking Dinner weet je dat je goed zit. Vegetariërs in de groep of zwangere vriendinnen? Geen probleem! Wij maken er voor iedereen een topfeest van.

Stadsuitje met vrienden
Culinaire wandeling

Flaneren langs de highlights van de stad
Wie durft er te dansen op de Ramblas? Wie weet alles van architectuur? Al struinend langs de mooiste bezienswaardigheden leer je niet alleen die bruisende stad, maar ook je bruisende vrienden nóg beter kennen.

Van Walking Dinner krijg je een mooie wandelroute van 3 tot 4 kilometer lang met heldere beschrijving én informatie over de highlights die je passeert. Wil je een stadsgids bijboeken? Prima, wij regelen het voor je.

Nog even ouderwets gezellig naborrelen
Nog eentje dan… en dan gaan we naar huis! Als je de smaak goed te pakken hebt dan is het zonde om na het toetje meteen afscheid te moeten nemen. Wij snappen heel goed dat jullie nog even lekker willen naborrelen. En dat kan ook!

Voorafgaand aan jullie vriendenuitstapje of vrijgezellenfeest horen we graag wat de drankwensen zijn. Zo kom je straks ook niet voor verrassingen te staan. Ga je liever afterpartyen in een pub of club? Wij tippen je graag!

Uitje met vrienden

Kies uit meer dan 50 heerlijke stadsuitjes

Met je vrienden naar Sevilla of lekker dichtbij huis feesten?

Stappen jullie straks met z'n allen op het vliegtuig naar een wereldstad als Barcelona of Boedapest? Of boek je liever een Walking Dinner-vriendenuitje in eigen land? Een stad dichtbij is natuurlijk ook wel lekker, want dan hoef je geen vervoer te regelen. Misschien kun je wel met z'n allen op de fiets!

Welke bestemming je ook kiest: met Walking Dinner ga je waanzinnig genieten!

Vind jouw stadsuitje en vraag een offerte op maat aan.

-->

Goed om te weten!

Speciaal voor jou, ter inspiratie