Walking Dinner: hét uitje waar de hele familie warm voor loopt

Ga je op pad met jouw familie? Wat leuk! Dát verdient een bijzonder uitje. Want zo’n familiedag, broers- en zussendag of gezinsuitstapje is natuurlijk niet iets wat je elke week doet. Walking Dinner is een heerlijk stadsuitje waar iedereen van geniet. Jazeker, opa en oma ook!

Met Walking Dinner loop jij samen met je familie van restaurant naar restaurant, in een prachtstad naar keuze. Al wandelend tussen de gangen door ontdek je de mooiste gebouwen, de gezelligste pleinen en de leukste stadsparken. Je proeft de stad in ál haar facetten.

Walking Dinner: waanzinnig gezellig vriendenuitje

Culinair én cultureel uitstapje

Samen met je familie de stad proeven

Heerlijk dineren in 3 kwaliteitsrestaurants
Mmm, dat wordt smullen! Tijdens een Walking Dinner-stadsuitje geniet je samen met je familie van een zalig voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Elke gang nuttig je in een ander restaurant.

Wij selecteren onze restaurants met zorg. Lekker eten, een leuke setting, hygiëne: met Walking Dinner weet je dat je goed zit. Vegetariërs in de familie? Een kinderstoel nodig? Geen probleem! Wij maken er voor iedereen een topdag van.

Stadsuitje met vrienden
Culinaire wandeling

Wandelen langs de highlights van de stad
Welke oom weet alles van historische gebouwen? Welke tante durft er te dansen op de Dam? Al struinend langs de mooiste bezienswaardigheden leer je niet alleen de stad, maar ook je familie nóg beter kennen. Prachtig toch!

Van Walking Dinner krijg je een mooie wandelroute van 3 tot 4 kilometer lang met heldere beschrijving én informatie over de highlights die je passeert. Wil je een stadsgids bijboeken? Helemaal goed, wij regelen het voor je.

Naborrelen volgens oude familietraditie
Nog eentje dan… en dan gaan we naar huis! Als je de smaak goed te pakken hebt dan is het zonde om na het toetje meteen afscheid te moeten nemen. Wij snappen heel goed dat jullie nog even lekker willen naborrelen. En dat kan ook!

Voorafgaand aan jullie familieuitstapje horen we graag wat de drankwensen zijn. Zo kom je straks ook niet voor verrassingen te staan. Wil de ‘jeugd’ nog even doorzakken in een gezellige kroeg na het Walking Dinner-uitje? Wij tippen je graag.

Uitje met vrienden

Kies uit meer dan 50 heerlijke stadsuitjes

Met z’n allen naar Parijs of lekker dichtbij huis genieten?

Gaan jullie straks met de hele familie op avontuur in een wereldstad als Barcelona of Rome? Of boek je liever een Walking Dinner-familieuitje in eigen land? Een stad dichtbij is natuurlijk ook wel lekker, want dan hoef je geen (duur) vervoer te regelen. Misschien kun je wel met z'n allen op de fiets!

Welke bestemming je ook kiest: met Walking Dinner ga je waanzinnig genieten!

Vind jouw stadsuitje en vraag een offerte op maat aan.

-->

Goed om te weten!

Speciaal voor jou, ter inspiratie