Walking Dinner: eindelijk weer eens écht tijd voor elkaar

Wil je samen met je partner, je moeder of een dierbare vriendin ontsnappen aan alle drukte thuis? Even weg van het alledaagse én daarnaast ook nog een bruisende stad op een bijzondere manier ontdekken? Dan zit je hier helemaal goed!

Met Walking Dinner wandel je van restaurant naar restaurant, in een stad naar keuze. Tussen de drie heerlijke gangen door ontdek je de mooiste gebouwen, de gezelligste pleinen en de meest relaxte stadsparken. Je proeft de binnenstad in ál haar facetten.

Walking Dinner: stadsuitje voor twee

Culinaire én culturele wandeling

Samen smullen van een bruisende stad

Heerlijk dineren in 3 kwaliteitsrestaurants
Mmm, dat wordt smullen samen! Tijdens een Walking Dinner-uitje genieten jullie van een zalig voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Elke gang nuttig je in een ander restaurant. Natuurlijk krijg je er ook een lekker drankje bij.

Wij selecteren onze restaurants met zorg. Lekker eten, een leuke setting, hygiëne: met Walking Dinner weet je dat je goed zit. Vegetariër? Of zwanger? Geen probleem! Wij maken er voor iedereen een culinaire beleving van.

Uitje stedentrip
Culinaire wandeling

Flaneren langs de highlights van de stad
In die korte tijd dat je in die prachtige stad bent, wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk ontdekken. De meest bijzondere gebouwen, de gezelligste pleinen, de mooiste stadsparken.

Van Walking Dinner krijg je een mooie wandelroute van 3 tot 4 kilometer lang met heldere beschrijving én informatie over de highlights die je passeert. Je hebt genoeg tijd om mooie foto’s te maken en te genieten van elkaar.

Altijd plek voor jullie, ook in het buitenland
Hoe vervelend is het als je voor een superleuk restaurant staat en er is geen plek meer! Dan maar naar het volgende restaurant… Tja, tegenwoordig dien je voor elk restaurant te reserveren. Zéker in het weekend.

Met Walking Dinner heb je gelukkig altijd plek. En je voelt je écht welkom! Bovendien heb je geen werk met buitenlandse reserveringen, mocht je over de grens gaan. Want wij regelen alles voor je. Zo spaar je mooi wat tijd uit.

Stadswandeling voor twee

Kies uit meer dan 50 heerlijke stadsuitjes

Romantisch naar Rome of lekker genieten in Gent?

Gaan jullie samen op avontuur in een wereldstad als Barcelona, Lissabon of Milaan? Of proef je liever een stad in eigen land? Welke bestemming je ook kiest: met Walking Dinner ga je waanzinnig genieten!

Bekijk alle stadsuitjes

-->

Goed om te weten!

Walking Dinner, dát smaakt naar meer!