Walking Dinner: waanzinnig gezellig bedrijfsuitje voor iedereen

Ben je op zoek naar een leuk stadsuitje voor een personeelsfeest, bedrijfsjubileum of ander bedrijfsuitje? Even niet presteren, maar gewoon lekker gezellig met z'n allen op pad? Dan zit je hier helemaal goed!

Walking Dinner neemt jou en je collega's mee van restaurant naar restaurant, in een stad naar keuze. Al wandelend tussen de drie heerlijke gangen door ontdek je de mooiste gebouwen, pleinen en parken. Je proeft de stad in ál haar facetten.

Walking Dinner: waanzinnig gezellig bedrijfsuitje voor iedereen

Culinaire én culturele wandeling

Samen met jouw collega’s de stad proeven

Heerlijk eten in 3 kwaliteitsrestaurants
Mmm, dat wordt smullen! Tijdens een Walking Dinner-bedrijfsuitje geniet je samen met collega's van een zalig voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Elke gang nuttig je in een ander restaurant.

Wij selecteren onze restaurants met zorg. Lekker eten, een leuke setting, hygiëne: met Walking Dinner weet je dat je goed zit. Vegetariërs in de groep of dieetwensen? Breng ons op de hoogte en wij maken er voor iedereen een topfeest van.

Stadsuitje met collega's
Culinaire wandeling

Wandelen langs de highlights van de stad
"Nooit geweten dat jij zo'n liefhebber bent van..." Al wandelend in een mooie omgeving komen de leukste verhalen los én leer je je collega's beter kennen.

Van Walking Dinner krijg je een mooie wandelroute met heldere beschrijving én informatie over de gebouwen die je passeert. Wil je een gids bijboeken? Geen probleem! Wij regelen het voor je. De route is 3 tot 4 kilometer lang.

Nog even gezellig naborrelen
Nog eentje dan... en dan ga ik naar huis! Ook jij hebt vast collega's die nog 'even' willen naborrelen na het toetje. Of misschien wil je met de hele groep nog wel lekker 'doorzakken'. Dat moet natuurlijk kunnen!

Voorafgaand aan jullie bedrijfsuitstapje horen we graag wat de drankwensen zijn. Zo kom je straks ook niet voor verrassingen te staan. Wil je liever nog naborrelen in een pub of een club? Wij tippen je graag!

Uitje met collega's

Kies uit meer dan 50 heerlijke stadsuitjes

Met het hele bedrijf naar Rome of lekker dichtbij huis genieten?

Stappen jullie straks met z'n allen op het vliegtuig naar een wereldstad als Barcelona of Praag? Of boek je liever een Walking Dinner-bedrijfsuitje in eigen land? Een stad dichtbij is natuurlijk ook wel lekker, want dan hoef je geen vervoer te regelen. Misschien kun je wel lekker met z'n allen op de fiets! En hoe goed ken je je eigen stad eigenlijk op cultureel en culinair gebied?

Welke bestemming je ook kiest: met Walking Dinner ga je waanzinnig genieten!

Vind jouw stadsuitje en vraag een offerte op maat aan.

-->

Goed om te weten!

Boek zakelijk succes met Walking Dinner